Belysning og belysningsanlæg

 

Belysning er et område, hvor små ting gør den store forskel

Med mere end 30 års erfaring med belysning og evnen til at følge med udviklingen, er vi det rette firma at kontakte i forbindelse med elektriske installationer og industriautomation. Erfaring er et vigtigt nøgleord, når du ønsker løsninger der både holder i detaljen og helheden.

Vi har det overblik der skal til, for at få tingene til at lykkes på den bedste måde. Hos Torben Buhelt ApS ser vi gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til den bedst mulige løsning, ligesom vi yder råd og vejledning om vedligeholdelse og betjening.

 

Belysning i verdensklasse

Vi er specialister på vores felt og er medlem af TEKNIQ, Elektroinstallatørernes Landsforening ELFO, og herigennem tilsluttet Ankenævnet for el-installationer. Ordninger der skal ses som en indikation på at vi altid er klar til at tage det fulde ansvar, hvis der skulle vise sig fejl og mangler efter endt arbejde

Vi fokuserer vores arbejdsindsats omkring Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, Søborg og Hellerup, men varetager også opgaver i resten af landet. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, på mail, telefon, eller ved at besøge os personligt i Bagsværd.

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Top