Belysning og belysningsanlæg

Behagelig belysning fra Torben Buhelt El

Søger du en erfaren installatør af belysning omkring Bagsværd? Med udgangspunkt i mere end 30 års erfaring samt særdeles høj faglighed, garanterer vi hos Buhelt El et resultat, der imødekommer alle dine ønsker og lever op til de højeste standarder i branchen.
Vi har stort engagement i emnet, hvorfor vi naturligt lærer og udvikler os som følge af innovative og nye metoder og produkter.

 

Tidssvarende og moderne løsninger indenfor belysning

Vi udfører en række forskellige løsninger inden for belysning. Vi har eksempelvis lang erfaring med installation af større belysningsanlæg hos industri og virkosmheder såvel som elinstallationer i private hjem.
Vi tilbyder eksempelvis også belysningsløsninger med LED, som er en energieffektiv og alsidig lyskilde. Denne lystypes store fleksibilitet skyldes bl.a. den smarte udformning som LED-strips.

Som medlemmer af TEKNIQ, Elektroinstallatørernes Landsforening ELFO - vi er herigennem tilsluttet Ankenævnet for el-installationer - garanterer vi vores kunder, at vi påtager os det fulde ansvar i tilfælde af mangler eller fejl efter endt arbejde.

 

Opsætning af belysning af erfaren elektriker | Bagsværd, Gladsaxe, Gentofte, Hellerup, Lyngby & Søborg

 

God belysning fra Buhelt El

Søger du en erfaren installatør af belysning omkring Bagsværd?
Med udgangspunkt i mere end 30 års erfaring samt særdeles høj faglighed, garanterer vi hos Buhelt El et resultat, der imødekommer alle dine ønsker og lever op til de højeste standarder i branchen.
Vi har stort engagement i emnet, og vi samarbejder med de førende leverandører af belysningssystemer og –armaturer hvorfor vi naturligt lærer og udvikler os som følge af innovative og nye metoder og produkter.

Belysningens udvikling

Belysningsområdet er i øjeblikket inde i en periode med en kraftig udvikling hvad angår lyskilder.
Det er specielt LED lyskilder som godt hjulpet på vej af international lovgivning vinder frem alle steder hvor der er behov for brug af kunstig belysning. Det stiller også krav til udvikling af nye belysningsarmaturer, men også eksisterende belysningsanlæg kan i vid udstrækning anvendes til LED lyskilder.

Vi udfører en række forskellige løsninger inden for belysning.
Vi har eksempelvis erfaring med installation af større belysningsanlæg hos industri og erhvervsvirksomheder såvel som lysinstallationer i private hjem.

Som medlemmer af TEKNIQ, Elektroinstallatørernes Landsforening ELFO - vi er herigennem tilsluttet Ankenævnet for el-installationer - garanterer vi vores kunder, at vi påtager os det fulde ansvar i tilfælde af mangler eller fejl efter endt arbejde.

 

Vil du vide mere?

Hos Buhelt El ser vi gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner. Vi stiller nemlig gerne vores erfaring til rådighed, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til jeres behov.

Har du lyst til at vide mere om vores løsninger inden for belysning, og vil du have et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, du ønsker, er du velkommen til at ringe på telefon 44 44 30 54.
Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Vi er fra Bagsværd, og vores kunder kommer hovedsageligt fra Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, Søborg og Hellerup, og i øvrigt resten af Hovedstadsregionen, men vi kommer gerne til kunder over alt i Danmark.

Top