PLC styring

 

Vi har den nødvendige erfaring med PLC styring

Hos Torben Buhelt ApS har vi kompetence og programmeringssoftware til programmering af PLC styring. Med PLC – systemer, og omprogrammering af eksisterende systemer, gælder det at erfaringen er en vigtig brik i at få tingene til at lykkes på bedste måde. 

Vores store erfaring gør også, at vi kan klare arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten, og det kan ses på prisen i sidste ende.Ved at samarbejde med os, får du en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med alle dele af arbejdet, ligesom vi giver råd og vejledning i betjening og vedligeholdelse.

 

Vi kan klare alt indenfor PLC styring

Igennem årerne har vi bevist vores kunnen, når vi bygger styretavler efter kundespecifikationer på vort tavleværksted, og udfører el-installationer på maskiner og anlæg i forbindelse med automationsopgaver. Dermed kan vi klare alle dele af arbejdet for dig, samt give dig råd og vejledning til bedste udnyttelse af din investering. 

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, Søborg og Hellerup Kommune, men varetager naturligvis også opgaver i resten af landet fra vores kontor i Bagsværd,vi ser frem til at høre fra dig! 

Du kan kontakte os på tlf. 44 44 30 54 eller gå til vores kontaktside

Top