PLC styring

Effektiv PLC styring hos Torben Buhelt El

Søger du en erfaren og kyndig leverandør og programmør af nye PLC-systemer og smartrelæer eller i forbindelse med omprogrammering af eksisterende systemer? Hos Buhelt El har vi mange års erfaring med PLC. Det er netop vores lange erfaring samt høje faglighed, der gør os i stand til at levere virksomme resultater hurtigt, så jeres produktion bliver så effektiv som mulig.

Programmerbare smartrelæer er en glimrende løsning til mindre opgaver hvor man ønsker en billig løsning til styring af små maskiner og procesanlæg. De kan bruges i stand-alone løsninger, men de er også velegnede til bygningsautomation idet de kan kommunikere over et eksisterende it netværk, og kobles sammen i op til 8 enheder.

Vores store erfaring gør også, at vi kan klare arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten, og det kan ses på prisen i sidste ende. Ved at samarbejde med os, får du en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med alle dele af arbejdet, ligesom vi giver råd og vejledning i betjening og vedligeholdelse.

Hjælp til alle aspekter af PLC styring

Hos Torben Buhelt ApS har vi kompetence og programmeringssoftware til programmering af flere forskellige PLC fabrikater. Vi har vi mange års erfaring med Med PLC systemer samt omprogrammering af eksisterende systemer, gælder det at erfaringen er en vigtig brik i at få tingene til at lykkes på bedste måde.

Vi tilbyder ikke blot opsætning og omprogrammering - rådgivning og anden hjælp er en fast del af vores arbejdsdag. Som vores samarbejdspartner kan du derfor nyde godt af vores lange erfaring, som vi gerne stiller til rådighed. Vi indleder altid opgaverne med at kortlægge kundens behov og ønsker, således vi kan levere et resultat, der imødekommer netop dette.

Vores styretavler bygger vi altid efter kundens specifikationer i vores tavleværksted, og vi udfører også elinstallationer på anlæg og maskiner i forbindelse med automationsopgaver.

Kontakt os i dag

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for effektiv automation via PLC eller smartrelæer, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på omprogrammering af din installation, så du imødekommer nye eller anderledes produktionsbehov?

Du er velkommen til at ringe på telefon 44 44 30 54, eller du kan gå til vores kontaktside.
Vores kontor ligger i Bagsværd, og vi varetager i særdeleshed opgaver for kunder i Hovedstadsregionen, men vi kommer naturligvis til kunder i hele Danmark.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Top