Torben Buhelt indleder glidende generationsskifte

Torben Buhelt ApS har efter 40 års virke med kontor i Grusgraven 9 i Bagsværd nu valgt at overdrage sine fremtidige aktiviteter til Elstyrken ApS, som er en mellemstor og velfungerende installationsforretning med 20 års erfaring.

Tilsammen står de to firmaer meget stærkt i forhold til at betjene kunder i Gladsaxe, Storkøbenhavn og Nordsjælland inden for alle former for elarbejde for private, på kontorer, i industrivirksomheder, ved ombygninger, samt inden for sikring, overvågning, klimaanlæg, varmepumper og byggestrøm.

”Som selvstændig installatør har jeg gennem årene altid haft et travlt arbejdsliv sammen med min kone Karen, som har stået for bogføringen, ligesom vi løbende har haft svende og lærlinge ansat,” fortæller Torben Buhelt.

”Det seneste års tid har jeg været på udkig efter en partner, som kunne overtage forretningen, og den partner har jeg fundet i Elstyrken, som har de samme værdier om ordentlighed og grundighed, som jeg selv har. Derfor kan kunderne være helt trygge ved den kvalitet, de også fremover kommer til at møde, uanset om det er mig, en af mine folk eller en fra Elstyrken, der betjener dem,” siger Torben Buhelt, som fortsætter i en seniorordning for Elstyrken.

”Torben Buhelt er et fantastisk match for vores virksomhed. Han kommer med et bredt kundenetværk og en masse viden oparbejdet gennem et langt arbejdsliv, som vi kan lære meget af i vores forretning. Vi har før prøvet at gennemføre et glidende generationsskifte, som gik rigtigt godt, og vi ser også meget positivt på dette samarbejde,” siger Elstyrkens direktør Jakob With-Hansbøl.

Alle tidligere kunder hos Torben Buhelt ApS kan trygt henvende sig til Elstyrken på 7070 7171 info@elstyrken.dk eller direkte til Torben Buhelt på 4026 3054, hvis de har brug for hjælp, et råd eller vil have et tilbud på elarbejde.

Garantiforpligtigelser og lignende udstedt af virksomheden Torben Buhelt ApS vil fortsat blive honoreret af Torben Buhelt ApS (CVR 66667316), Krogmosevej 30, 2880 Bagsværd.

Top